Emilie Zackrisson

Ålder: 37

Bor: Östersund, med sönerna Hilding och Folke.

Antal revyer: Detta år blir det 17:e sammanlagt, varav 15 stycken på scen.

Emilie har varit en showare och teaterapa så länge hon kan minnas och började dansa när hon var 12 år och blev sedan själv danslärare vid 16 års ålder. När hon skulle börja gymnasiet var det självklart för henne att välja dans och teaterprogrammet. 
Under åren har hon jobbat med att sätta upp dansshower, modevisningar och andra sånguppdrag. 2007 började Emilie sin revykarriär som dansare och detta blir hennes 15e år på scen. Sammanlagt har hon gjort 17 revyer om man räknar med de 2 år hon bara jobbat bakom scen, då hon också är revyns koreograf och kostymansvarige.
Emilie är född och uppväxt i Östersund, hon prövade på livet i Stockholm, men ville vara med i revyn en andra gång och sedan dess har hon stannat i Östersund och på Storsjöteaterns scen. Man kan finna henne på Danskompaniet som danslärare en gång i veckan.

Lovisa Jonasson Dagher

Ålder: 33

Bor: Ångsta

Antal revyer: Detta är min tredje revy, de tidigare två revyerna var jag med som dansare.

Lovisa har sjungit och dansat i hela sitt liv och bad hennes mamma skicka hem hennes kompisar när hon tyckte dom dansade fel till Spice Girls. På scenen började hennes karriär som notställ men slutade tack och lov inte där utan fortsatte med dans, sång och teater. 
Lovisa har dansat på olika dansskolor i Sverige och utomlands och har jobbat som dansinstruktör. 2015 hittade Lovisa till Östersunds Teaterverkstad och har varit med i flertalet uppsättningar och representerat Sverige i Mondial du Theatre, en amatörteaterfestival i Monaco.
Lovisa har studerat musikteater coh fått den stora äran att som första kvinna spela Arnljot.

MARIT ERIKSSON

Ålder: 40

Bor: Stockholm och periodvis i Ås 

Antal revyer: Detta blir den 7e eller 8e om vi räknar med vår digitala revy.

Marit är Ås-tjej i grunden men som nu bor tillsammans med sambo och dotter i Stockholm, men jobbar lite här och var i Sverige och så fort möjlighet ges, i Jämtland. Marit har under åren jobbat på Wallmans salonger och Wallmans Golden hits i Stockholm. Hon har spelat ett flertal musikaler som Trollkarlen från OZ, Snövit, I hetaste laget och musikalen SPÖK. Sen vi klev av scenen på Storsjöteatern i vintras har hon gjort ett hyllning till ABBA på Gamla teatern i Östersund, spelat Prussiluskan i  föreställningen Pippi på dom sju haven under sommaren på Lerbäcks teater utanför Örebro, där dottern Frida spelade Annika. Hösten har fyllts av olika shower, däribland en månad med Oktoberfest på Tyrol på Gröna Lund. Även julshower och julkonserter har hunnits med! Dessutom har Östersundsrevyn i miniformat varit ute på några små turneér.

Urban Frånberg

Ålder: 53

Bor: Tegelplan, Östersund

Antal revyer: Detta blir min allra första

Född och uppvuxen i Odensala och började spela teater för Ruth Berg i UNF-teatern på Marielundsskolan och på Gamla Teatern. Började 1991 en musikalutbildning på Balettakademin i Göteborg.  Samma sommar -91, blev första säsongen av 10 på Astrid Lindgrens Värld och gjorde karaktärer som bla Abbe, Borka Rövarhövding, Konstapel Kling, Anton Svensson i Katthult och Fröken Bock i Karlsson på Taket. Spelade tjuven Dunder-Karlsson, Sjörövare och framdelen på Lilla-Gubben i ”Pippi Långstrump” i 3 omgångar på China Teatern, Oscars Teatern och Göta Lejon i Stockholm med Pernilla Wahlgren som Pippi. Gjort rösten till ”Boxer-Robert” sen 2000. Medverkade i Barn-TV på TV4 i ”Bröderna Fluff” och ”Mimmi och Mojje”. Var med i Julkalendern ”Tjuvarnas Jul” 2011. Men höjdpunkten var nog att få börja jobba på Bistro Rost i Stockholm där ”Ubbes Nöjesquiz” föddes. Längtade hem till Östersund och flyttade tillbaka 2018 där det blev quiz på Gamla Teatern och Marité samt på privata fester och på företagsevent.  Återvände till teatarscenen och spelade pappa Anton Svensson i ”Emil i Lönneberga” på Höglunda Teater sommaren 2019. Stormtrivs och tycker det är så skönt att vara tillbaka i Östersund och få njuta av många utflykter i naturen. Älskar att bada, fiska och åka skidor.

PATRIK ZACKRISSON

Ålder: 53

Bor: På söder i Östersund, men känner mig lika hemma på gamla posten i Börtnan 

Antal revyer: Detta blir nummer 33

Utbildad inom handel och kontor på Wargentinskolan. Har arbetat som musiker i massa olika former sedan hösten -86 då dansbandet Freeze bildades. Med 90-talets Hysterix, med jobb på pubar, afterski och företagsgig, lades grunden till dagens huvudsysselsättning med bandet Patriks Combo. Några höjdpunkter genom åren är medverkan på Rix MorronZoo, Allsång på Skansen och Dansbandskampen på SVT. Har också nosat lite på radio i form av halvlyckad morgonvärd på Radio Jämtland och hellyckad gäst hos Tomas Deutgen i P4-dans, då ämnet dansband från 70-talet är en favorit. Samlar på skivor i genren och är sedan 2020 krönikör i tidningen ”Får jag lov”. Barnteater i form av Birger och Bella med Elin och Mats Sandelius, där Patrik fick spela storsjöodjursbarnet Birger. Har även gett ut en del skivor med Patriks Combo. Det sociala engagemanget är också nåt som lyser starkt i Patriks Combo som dragit igång insamlingar till bla. Cancerfonden, Diakoniverksamheten i Östersunds församling, Bassestiftelsen mm. På familjefronten ser det mycket bra ut. Patrik har tre söner på 6, 9 och 29 år. Den äldste har även han två söner, så Patrik är dubbelfarfar. Alla håller honom både ung och utmattad. Gillar familjelivet väldigt mycket… och jobbet, också väldigt mycket