Folkhälsomyndigheten och Regeringen beslutat att från den 1 december är det krav på Covidpass för att gå på evenemang inomhus för fler än 100 deltagare. Detta gäller således även våra föreställningar!
Enligt restriktionerna krävs alltså giltigt vaccinationsbevis mot Covid som ska visas upp i entrén, för att gå på föreställningen. Andra typer av negativt test (sk. Testbevis) eller tillfrisknandebevis gäller INTE.
Vi kommer att scanna alla vaccinationsbevis i entrén och det underlättar om ni har detta offline på era telefoner, alternativt utskrivet på papper. Du kan hämta ditt digitala vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Har ni inget digitalt vaccinationsbevis kan ni beställa en blankett från Folkhälsomyndighetens hemsida som ni sedan fyller i för att få vaccinationsbeviset per post.
 
Kravet på vaccinationsbevis gäller för alla personer som är 18 år eller äldre.
Om du köpt biljett men inte är vaccinerad beklagar vi detta, har du tecknat en avbeställningsförsäkring via Nortic så hänvisar vi till den (se länk nedan). Detta bör ni i så fall göra omgående, alternativt ge eller sälja biljetterna till någon som är vaccinerad. https://www.nortic.se/docs/Villkor20141001.3Nortic.pdf 
Vi är medvetna om att det här skapar lite merjobb för alla men samtidigt ger det en extra trygghet åt alla våra gäster och det är viktigt. Vi vill göra detta så enkelt, smidigt och tryggt som möjligt.
 
Välkommen på revy!
 
Östersundsrevyn