ÖSTERSUNDSREVYN

ORKESTER

Mattias Nordqvist, Klaviatur

Mattias är uppvuxen i Häggenås och återvände till Jämtland för 15 år sedan efter musikhögskolestudier i Piteå och USA. Han spelar land och rike kring och har förmånen att samarbeta med såväl fantastiska nationella artister och musiker som med våra lokala storheter. Mattias jobbar även som biträdande rektor på Birka och undervisar där i jazzpiano samt jazzteori. Han gjorde sin Östersundsrevy-debut 2002 och är laddad inför comebacken i år!

Robin Sundman, Gitarr

Robin är en låtskrivare, gitarrist och sångare från Östersund. Han är uppvuxen i Krokom och började spela gitarr vid 10 års ålder.
2013 blev Robin gitarrist för artisten Mange Hellberg. Mange skrev låten “Simma eller sjunk” som idag är en av Sveriges mest tatuerade låt-titlar (över 400 stycken). Tillsammans har de medverkat i TV och radiosammanhang samt hunnit med en rad olika turnéer.
Robin startade tillsammans med Mattias och Tomas en covertrio som heter “Republic Three” och har som kompband spelat med artister som bl. a. Charlotte Perelli, Andreas Johnsson, Tomas Di Leva, Timoteij mm.

Tomas Nyqvist, Trummor

Tomas är uppvuxen i Sundsvall, en så kallad ”klyktattare”, och har en förkärlek till att ”titta” på sport, samt husvagnar.
Började spela trummor vid fem års ålder och har sedan dess inte kommit på något bättre.
Bor sedan 2001 i Östersund där han jobbar som musiker på Estrad Norr.
Har spelat med de flesta musiker och artister, kända som okända, från ex Thomas Di Leva, Ola Salo, Martin Stenmarck, Alcazar till Lill-Babs, Svante Thuresson och Alice-Babs.
Tomas bor sedan två år i hus med sambo och två små busar.