ÖSTERSUNDSREVYN

ORKESTER 2019

Tomas Nyqvist, Trummor

Tomas är uppvuxen i Sundsvall, en så kallad ”klyktattare”, och har en förkärlek till att ”titta” på sport, samt husvagnar.
Började spela trummor vid fem års ålder och har sedan dess inte kommit på något bättre…
Bor sedan 2001 i Östersund där han jobbar som musiker på Estrad Norr.
Har spelat med de flesta musiker och artister, kända som okända, från ex Thomas Di Leva, Ola Salo, Martin Stenmarck, Alcazar till Lill-Babs, Svante Thuresson och Alice-Babs.
Tomas bor sedan fem år centralt i hus med familj.

Robin Sundman, Gitarr

Blues, pop & soul har format Robin som gitarrist, sångare & låtskrivare.

Han är frilansmusiker och har genom åren spelat i olika konstellationer runt om i hela landet. Robin har spelat med artister Charlotte Perelli, Di Leva, Andreas Jonsson, MangeHellberg och många fler.
Just nu, förutom revyn, fokuserar han på att skriva så mycket musik han bara kan. I kombination med musiken gillar Robin gärna att se ÖFK eller Chelsea FC trixa med trasan och umgås med familjen förstås.

Mattias Nordqvist, Klaviatur

Mattias spelar land och rike kring och har förmånen att samarbeta med såväl nationella artister och musiker som med våra lokala storheter. Mattias jobbar även som biträdande rektor på Birka folkhögskola och undervisar där i jazzpiano. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Piteå och Lionel Hampton School of Music. Mattias gjorde sin Östersundsrevy-debut redan 2002 och har sedan dess medverkat som musiker i fyra revyer.