ÖSTERSUNDSREVYN

ENSEMBLE 2017

Anna Ulin 

Ålder: 29
Bor: Östersund
Antal revyer: Detta blir nummer 1!
Så håller jag mig i form: Promenader och joggingturer genom skog och stad, sporadisk styrketräning, samt stora mängder av havregrynsgröt.

Läs mer…

Mats Eklund

Ålder: 48
Bor: Uppsala
Antal revyer: 19 revyer i Östersund, ett drygt 40-tal totalt
Så håller jag mig i form: Springer för att hålla flåset uppe. Fick faktiskt ihop 122 sprungna mil ifjol.

Läs mer…

Marit Eriksson 

 Ålder: 35
Bor: Stockholm och periodvis i Ås
Antal revyer: 2 (detta blir den tredje)
Så håller jag mig i form: I tanken tränar jag massor! Men i verkliga livet är det nog genom showjobb och klippet i steget man måste ha som tidsoptimistisk frilansare.

Läs mer…

 

Jonas Jonsson

Ålder: 34
Bor: Stockholm
Antal revyer: 4
Så håller jag mig i form: Vin, kvinnor & sång!

Läs mer…

Emilie Zackrisson 

Ålder: 32
Bor: Östersund, med Patrik & sönerna Hilding och Folke.
Antal revyer: I år blir det 10-årsjubileum!
Så håller jag mig i form: För mig handlar det om att må bra i kropp och knopp. När jag var yngre prövade jag många sporter men fastnade för simning som jag sedan tävlade några år inom. När jag upptäckte dansen fick den all min tid. För mig har det alltid varit naturligt och viktigt att jobba med kroppen. Idag tränar jag på Sportsgym och försöker komma iväg så ofta jag kan, däremot med två små barn och musikerman är det inte alltid så lätt. Kroppen har man däremot alltid med sig så i hemmet finns det ett eget hopsatt hemmagym. Det blir även många promenader och cykelturer, med och utan familjen.

Läs mer…

Patrik Zackrisson 

Ålder: 48
Bor: På söder i Östersund, men känner mig lika hemma på gamla posten i Börtnan
Antal revyer: Detta blir nummer 28
Så håller jag mig i form: Promenerar mycket och tar gärna trappor istället för hiss. Cyklar ofta upp till dagiset vid Solliden och med två ungar i vagnen bakom är dessa 20 minuter klart svettframkallande. Älskar längdåkning och går mer eller mindre regelbundet på SportsGym med allt vad de har att erbjuda. Siktar på Vasaloppets öppet spår i slutet på februari. Gillar det mesta inom idrott, till och med öldrickningen före en ÖFK-match.

Läs mer…