ÖSTERSUNDSREVYN

ERBJUDANDEN / INFO

Publiksuccén är tillbaka. Östersundsrevyn har sina rötter i 50-talet och lockar varje vinter runt 10-12.000 personer till Storsjöteatern.
Revyn har ett gott renommé och har genom åren prisats i bl.a Revy SM.
Revymakarnas texter är populära och spelas också av andra revyer i landet. Revyn uppmärksammas också av SVT och har visats vid ett flertal tillfällen.

Östersundrevyn försöker varje år att förnya och utveckla revykonsten, men är också måna om att ha ett rejält ben kvar i den klassiska revytraditionen.

Revyn erbjuder allt från buskis till sitcom. Från glad sång och dans till stillsam eftertänksamhet. Den innehåller en del lokala nummer, men de flesta av texterna berör ämnen av riks och globala karaktär som kan ses av såväl jämtar, stockholmare som glada trönder.

Vi ställer inte in. Vi ställer om. Vi kommer i vinter att spela en mindre, avskalad och Coronaanpassad föreställning på Storsjöteaterns studioscen.

Ni kommer att känna igen er en hel del, även om det inte blir som tidigare år.
Men vi utlovar, precis som vanligt, mycket skratt och en del eftertänksamheter.

Välkommen till ”AVSKALAT” som har premiär 5 januari 2021!

DIN PLATS

Ni köper endast onumrerad biljett. När ni kommer till föreställningen kommer en publikvärd att visa er och ert sällskap till er plats. Vi anpassar varje föreställning till vad som blir bäst beroende på hur bokningen ser ut för resp föreställning. Vi gör det enligt de gällande rekommendationer från folkhälsomyndigheten och regeringen. Vi vill göra det så säkert som möjligt för er som besökare.

LÄNGD

Föreställningen är ca 1 timme och 20 minuter lång.

Ingen paus! Ni sitter på er plats och när det är slut går ni hem eller kanske går och äter en revysupé. Vi kommer att spela 2-4 föreställningar/dag.

INSTÄLLT EVENEMANG

OM revyn tvingas ställa in någon föreställning pga sjukdom eller annat oförutsett, erbjuds ni som kund i första hand ett nytt datum att se föreställningen.

I andra hand återbetalas kostnaden för biljetten till dig som kund.
OBS! Erlagd serviceavgift återbetalas ej. Läs mer om regler och om våra hälso och hygienregler under ” Våra corona regler”.

SERVICEAVGIFT

I rådande stund tvingas vi ta ut en serviceavgift för att ta höjd för eventuella kostnader som kan komma på grund av osäkerhet i samband med Covid 19 och dess spridning.

GARDEROB

I anslutning till studioscenen kommer det att finnas en coronaanpassad garderob.

REVY & SUPÉ

Vi samarbetar denna gång enbart med Gamla Teatern och Storsjöteatern som leverantör av revysupé som bokas genom oss.

Före, eller efter föreställningen, beroende på vilken föreställning det gäller, kan ni avnjuta en revysupé i teaterfoajéns restaurang med härlig utsikt över Stortorget.

Storsjöteatern, med köksmästare Johan i spetsen, lagar till en härlig varmrätt till Er. Ni väljer på plats om ni önskar Kött, Fisk eller Vegetariskt. Därefter dukar han upp en härlig dessertbuffé som inte kommer sakna något. Vi kallar den helt enkelt vår dessertcirkus.

Ni äter hur mycket ni vill… bättre kan det inte bli.
395kr/person

Självklart kan ni välja att köpa in der på vår dessertcirkus på plats inkl. kaffe/te

195kr/person

Supétider:

Föreställning 16.00 – Revysupé efter föreställningen kl 17.30

Föreställning 18.00 – Revysupé efter föreställningen kl 19.30

Föreställning 20.00 – Revysupé före föreställningen  kl 18.30

FIKA & BAR

Storsjöteaterns bar är öppen och där kan ni innan föreställningen handla kaffe med dopp, en öl eller ett glas vin. Detta kan ni ta med till föreställningen.

Gällande regler för servering i baren kommer att följas.

VÅRA CORONA REGLER :

  • Vi har förberett och anpassat lokalen. I dagsläget säljer vi upp till 50 biljetter/föreställning.

Du och ditt sällskap kan sitta tillsammans. Mellan sällskapen har vi rekommenderat coronavstånd.

  • Alla besökare ombeds tvätta händerna vid ankomst och handsprit kommer att finnas i anslutning till entrén.
  • Vi uppmanar vår publik att hålla minst en meters avstånd för att visa omtanke till sina medmänniskor.
  • Om du har förkylningssymptom uppmanar vi dig att stanna hemma. – vilket är vår allmänna hälsopolicy.
  • Upplever vi att en gäst hostar eller uppvisar något annat förkylningsliknande symptom, kommer hen att ombedjas lämna lokalen.
  • Vi följer kvalificerade rekommendationer och utgår alltid från expertisen och de råd och rekommendationer som regering och myndigheter utfärdar, såsom Folkhälsomyndigheten eller WHO (World Health Organizaion)

Frågor som kan uppkomma:

  • Den föreställning som du planerat att gå på med Östersundsrevyn har blivit inställd eller framflyttad på grund av coronaviruset Covid-19, vad händer då?

Om den föreställning som du tänkt besöka blivit inställd så kommer du att få information om nytt datum eller eventuell återbetalning från oss som arrangör. Du får informationen på den mailadress som du uppgivit vid biljettköp. OBS! Har du ingen mail så försöker vi nå dig via det telefonnummer som du lämnat.

 

  • Jag har blivit smittad av Coronaviruset Covid-19 och /eller satt i karantän på grund av detta och kan inte gå på evenemanget. Vad gör jag med mina biljetter?

Kontakta oss på biljett@ostersundsrevyn.comeller ring 070-270 60 05. Vi hjälper er att lösa detta på bästa sätt.

 

 

  • Jag är orolig för smittorisken av coronaviruset Covid-19 och vill därför inte gå på evenemanget. Kan jag få återbetalning för mina köpta biljetter?

Om evenemanget inte är inställt pga smittrisken och fortfarande är planerat att genomföras så kan vi tyvärr inte återbetala dina biljetter.

 

På grund av restriktioner från myndigheter så kan jag inte ta mig till Storsjöteatern för att se Östersundsrevyn.
Kontakta oss på biljett@ostersundsrevyn.comeller ring 070-270 60 05. Vi hjälper er att lösa detta på bästa sätt.

 

Jag har blivit sjuk på annat sätt än Covid-19, eller av annan anledning kan jag inte komma den kväll jag köpt biljetter. Vad gäller då?
Om evenemanget inte är inställt pga smittrisken och fortfarande är planerat att genomföras så kan vi tyvärr inte återbetala dina biljetter. Här gäller samma biljettregler som tidiga år. Köpt biljett återköpes ej.